Preberite naše
novice in objave

POVABILO PONUDNIKOM ZA IZVEDBO PROGRAMA PROMOCIJE FRESH&HEALTHY

11. november 2022

Skupina vrtovi panonski z.o.o. bo v primeru odobritve programa, v začetku leta 2023, pričela z izvedbo programa promocije kmetijskih proizvodov z naslovom »Spodbujanje uživanja lokalne sveže zelenjave pridelane po shemi kakovosti integrirana pridelava«, v okviru EU razpisa za sofinanciranje ukrepov za informiranje in promocijo, ki se izvajajo na notranjem trgu in v tretjih državah.

Razpisna dokumentacija za izvedbo programa promocije:

Ponudba mora biti predložena v pisni obliki in poslana priporočeno preko pošte na naslov: Skupina vrtovi panonski z.o.o., Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota (s pripisom "Ponudba EU program IP"), preko elektronske pošte: denis@topolnik.si ali osebno predana na sedežu naročnika, za kar se sestavi zapisnik o predaji in prevzemu ponudbe. Upoštevale se bodo ponudbe, ki bodo prispele najpozneje do 29.11.2022, do 13.00.

Dodatna pojasnila: Denis Topolnik, e-naslov: denis@topolnik.si, tel.: 041 526 395.

POVABILO PONUDNIKOM ZA IZVEDBO PROGRAMA PROMOCIJE ŠPBO

11. november 2022

Skupina vrtovi panonski z.o.o. bo v primeru odobritve programa, v začetku leta 2023, pričela z izvedbo programa promocije kmetijskih proizvodov z »Dvig poznavanja ŠTAJERSKO PREKMURSKEGA BUČNEGA OLJA z zaščiteno geografsko označbo«, v okviru EU razpisa za sofinanciranje ukrepov za informiranje in promocijo, ki se izvajajo na notranjem trgu in v tretjih državah.

Razpisna dokumentacija za izvedbo programa promocije:

Ponudba mora biti predložena v pisni obliki in poslana priporočeno preko pošte na naslov: Skupina vrtovi panonski z.o.o., Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota (s pripisom "Ponudba EU program ŠPBO"), preko elektronske pošte: denis@topolnik.si ali osebno predana na sedežu naročnika, za kar se sestavi zapisnik o predaji in prevzemu ponudbe. Upoštevale se bodo ponudbe, ki bodo prispele najpozneje do 29.11.2022, do 13.00.

Dodatna pojasnila: Denis Topolnik, e-naslov: denis@topolnik.si, tel.: 041 526 395.

OBJAVE

1 week ago

Čisto novi kombi samo za ZT😁🥳

1 week ago

Firma Elrad Electronics skrbi za zdravje svojih zaposlenih, mi jim pa pri tem pomagamo.🤩💚
https://zelena-tocka.si/

2 weeks ago

Domači eko orehi 🥰🐿

2 weeks ago

Domači kivi 😍🥝🥝

2 weeks ago

18. november - dan slovenske hrane💚Ta dan v Sloveniji obeležujemo s pripravo tradicionalnega slovenskega zajtrka s kruhom, maslom, medom, mlekom in jabolkom, pridelanim in proizvedenim v ... See more

3 weeks ago

Domači prekmurski hren. 💚

3 weeks ago

Za martinovanje 😎😍🥂 https://zelena-tocka.si/

1 month ago

Čestitke nagrajenki gospe Renata Horvat, ki je sodelovala v nagradni igri Zelene točke skupaj s Hitradio Center 🥳

Darilne bone Zelene točke v vrednosti 200 € ji je predala vodja marketinga ... See more

1 month ago

Domači motovilec 😍🥗🌱

1 month ago

Kostanji. 🍂🍁🌞