Naročanje in dostava

Spletno naročanje blaga je na voljo vsem uporabnikom držav članic Evropske unije. Dostava blaga je možna izključno na naslov v Sloveniji.

Možni načini dostave:

  1. Na območju Pomurja je možna dostava na dom ali v podjetje, za naročila nad 20 EUR (z vključenim DDV-jem), na območju mestne občine Murska Sobota pa za naročila nad 10 EUR (z vključenim DDV-jem). Dostava se vrši ob ponedeljkih, sredah in petkih v dopoldanskem času, za naročila oddana dan prej. Za prevzem vas kontaktiramo v naprej in se dogovorimo za lokacijo in čas prevzema. Stroški dostave z vključenim DDV-jem znašajo 1,00 EUR za dostavo po mestni občini Murska Sobota in 2,00 EUR za dostavo izven mestne občine Murska Sobota.
  2. Dostava preko podjetja za dostavo po vsej Sloveniji za izdelke, ki se lahko pošljejo po pošti. Stroške dostave krije kupec sam. Cena dostave za nakupe v vrednosti 50 EUR in več je 1,11 EUR. Za nakupe v vrednosti od vključno 30 EUR do 49,99 EUR, je cena dostave 2,99 EUR. Za nakupe v vrednosti do vključno 29,99 EUR, je cena dostave 4,99 EUR. Vse cene vključujejo DDV.
  3. Brezplačni osebni prevzem naročila na Zeleni točki:
    • Zelena točka Murska Sobota, Industrijska 5a, 9000 Murska Sobota

Če ste zbrali dostavo po pošti, bo vaše naročilo poslano v roku 3-5 delovnih dni.

Naročeno blago je uporabnik dolžan prevzeti ob določeni uri in dnevu na določeni lokaciji ter ga plačati na način, ki je določen ob oddaji naročila. V primeru, ko uporabnika ni na dogovorjenem naslovu, dostavljalec pokliče na kontaktno številko, ki jo je uporabnik zabeležil pri vpisu svojih osebnih podatkov.

Če uporabnika ni ob določeni uri in na določeni lokaciji, na dan kot je določeno ob oddaji naročila, niti se ne odzove naknadnemu telefonskemu klicu dostavljalca, je uporabnik dolžan pokriti vse stroške, ki so nastali v zvezi z njegovim naročilom (stroški dostave, stroški pakiranja, …)